+45 30 42 61 11 coach@louiyoung.com

Bagom Loui Young

Performance Coaching

Kort om mig

Jeg hedder Louise Hjorth Hørlyck og er stifter af Loui Young – Performance Coaching.

Jeg er Performance Coach og har arbejdet med mennesker, performance og salg de sidste 21 år. Jeg er uddannet inden for både coaching, mentaltræning, performance coaching og NLP.  Derudover er jeg certificeret i adfærdsprofiler såsom Enneagrammet, DiSC og e-stimate.

Jeg motiveres af udfordringer, vanskelige opgaver og konkurrenceprægede situationer. Som coach elsker jeg at frigøre dig for begrænsende overbevisninger. At hjælpe dig med at tage kontrollen tilbage fremfor at være offer og få handlet på det, der er vigtigt fremfor at blive i den trygge komfortzone, hvor begrænsningerne ligger.

Værktøjerne til din styrke

Det at nå dine mål kræver mindre, end du måske er klar over. Det vigtigste er, at du tør ændre selv de mest indgroede vaner, for de hindrer din succes.

Særligt i en krisetid er det vigtigt, at du tør gøre noget andet, end du plejer. For spillereglerne er anderledes nu.

Du bliver god til det, du træner, uanset hvad du gør, så det er vigtigt, at du træner din styrke. Der er altid noget, du kan gøre.

Blandt andet kan du påvirke, hvor meget energi du bruger på det, der ikke virker. Når du lærer at fokusere på det, der virker i stedet, vil du opleve en helt fornyet styrke, så du kan nå dine mål.

Og min metier er at lære dig hvordan!

 

På CV’et står blandt andet uddannelserne Business Coach hos Sofia Manning, Mentaltræner og Performancecoach hos Rasmus Bagger, Master of Mental Training ligesom jeg har læst HD 1. del på Handelshøjskolen i Århus. Jeg er derudover certificeret i adfærds- og persontypeværktøjerne Enneagrammet, DiSC og E-stimate og certificeret NLP Performance Coach.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Modtag viden om hvordan du kan performe bedre. Jeg kommer ikke til at spamme dig med mails, men sender ud når der er ny nyttig viden. Du  kan til en hver tid afmelde.

Loui Young - Performance Coaching   Louise Hjorth Hørlyck   +45 30 42 61 11   coach@louiyoung.com | Cookie- og privatlivspolitik | Handelsbetingelser