+45 30 42 61 11 coach@louiyoung.com

Okay, riiimelig provokerende måske… MEN!!

Jeg VED det!! For i en stor del af 2019 var jeg igennem den største og mest livsændrende personlige krise nogensinde! Og set i bak-spejlet, er det noget af det bedste, der er sket for mig!

Jeg kan selvfølgelig ikke snakke for dig, men for mig er kriser en gave!

For snart 1,5 år døde min far og min mor kom på plejehjem med en demens. Så det var lidt som at miste begge sine forældre på ganske kort tid. Jeg havde samtidig fået konstateret brystkræft og begyndte januar 2019 et næsten 8 måneders behandlingsforløb, som indebar seks måneders kemo, operation og stråler (og 10 års anti-østrogenbehandling = overgangsalder i 10 år… not funny 😝🙂).

Det er jo absolut ikke sjovt på nogen måde at skulle igennem sådan et forløb. Men undervejs fik jeg 2 kæmpe gaver … og rigtig mange “små” gaver.

Den ene var at jeg blev konfronteret med min største frygt. At “miste” det som var størstedelen af min identitet. Det som har båret mig gennem hele mit liv op til nu. Nemlig det at være stærk og uafhængig. Tænk hvis jeg ikke kunne klare mig selv. Ikke længere var den stærke. Hvem var jeg så? Her lærte jeg for alvor at styrke ikke bare er styrke. Styrke er også at være sårbar, turde bede om hjælp og turde vise andre min sårbarhed.

Derfor er “sårbarhed” i dag blandt mine top 5-værdier. En vigtig lærdom, som gør mig til et langt bedre, udmygt menneske og en langt bedre coach. Og som gør at jeg i endnu højere grad kan hjælpe andre stærke mennesker, der er som mig – for stærke, uafhængige mennesker er selvfølgelig min målgruppe 😉

Den anden vigtige store gave var, at jeg fik øjnene op for at det var på tide at leve mit “rigtige liv”. Leve det liv jeg er født til at leve. Beskæftige mig med det jeg er født til at gøre. Jeg havde fået et massivt kæmpe vink med en vognstang der sagde: LOUISE!!! NU skal du steppe op og begynde at arbejde med det du elsker og er passioneret for – FØR det er for sent! Det er NU du skal tage ansvar for dine evner og dit potentiale så andre kan få glæde af det du kan!

Jeg kan se i mine gamle noter at det er 6 år siden at jeg “besluttede” mig for at være coach. Men selvom det er min passion, noget jeg har nemt ved og ELSKER at gøre, kom jeg aldrig i gang for alvor.

Nu har jeg ENDELIG fået startet min coach business og har allerede nogle fuldstændig FANTASTISKE kunder. Jeg ELSKER mit arbejde!!! Hvorfor gik jeg dog ikke i gang noget før?

Kender du det? Hvilke ting udskyder du, som er vigtige for dig? 🤓

Udover at jeg fik trukket en streg i sandet og redesignet mit liv, har jeg undervejs fået de skønneste relationer med dejlige mennesker. Nogen jeg formentlig ikke ville have mødt hvis jeg ikke havde haft brystkræft ❤️

Jeg overlevede min brystkræft! Eller rettere, jeg overlevede behandlingen, som jo er den hårde del. Og når jeg kan klare det, så kan jeg klare ALT!!

Der hvor jeg er blevet udfordret mest, er ALTID der jeg også er vokset mest.

Så jeg siger tak for ALLE “kriserne” i mit liv. Og tak til ALLE de mennesker jeg har mødt på vejen! Jeg ville på ingen måde være nogen af dem foruden!! 🥰❤️

Hvem ville du være uden dine kriser? Og hvilke gaver har du fået gennem dem?

XOXOXO

Du kan læse en artikel om mig og lidt af min rejse her i Dansk Brystkræft Organisation – DBO-bladet fra side 16.